Logo

Verkopen

Het leven kan vol verrassingen zitten. En soms heeft dat een verhuizing tot gevolg.
Als u een eigen huis heeft, zult u het dus moeten verkopen.
Een huis verkopen lukt velen wel, maar het voor de hoogst haalbare prijs verkopen binnen de gewenste termijn zonder zorgen achteraf vereist veel ervaring en deskundigheid.

Wilt u de verkoop van uw huis liever door vakmensen laten uitvoeren?
Dat kan!

Overweegt u een ERA Van De Steege makelaar in de arm te nemen?
Dat geeft u in ieder geval de volgende garanties:

  • U bespaart tijd, omdat ERA Van De Steege Diemen u veel werk uit handen neemt. Zo kunt u uw tijd besteden aan uw volgende huis.
  • U ervaart gemak, omdat ERA Van De Steege Diemen met u meedenkt over hoe u uw huis optimaal kunt tonen aan de markt. Zo krijgt u het sneller onder de aandacht bij mogelijke kopers.
  • U krijgt een beter resultaat, omdat ERA Van De Steege Diemen de hele dag bezig zijn met de verkoop van huizen en dus gefocust is op uw resultaat. Hij helpt u om uw doel te bereiken.

ERA Van De Steege werkt volgens een beproefde methode, waarmee zij de markt bewerken. Daardoor kennen zij niet alleen de marktstatistieken goed, maar ook de mensen in de markt. Zij weten wie waarnaar op zoek is.

ERA Van De Steege Diemen maakt deel uit van een (inter)nationaal netwerk van kwaliteitsmakelaars. Verhuist u naar een andere plaats? Grote kans dat een ERA-makelaar u daar ook wegwijs kan maken en u sneller kan helpen aan een nieuw thuis.

Wij zijn actief in het volgende werkgebied: Diemen, Amsterdam Zuidoost

Dit is het gemiddelde van 59 beoordelingen
Lokale marktkennis
 
Service en begeleiding
 
Deskundigheid
 
Prijs/Kwaliteit
 

Neem contact met ons op

Privacyverklaring