Logo
illustratie

Taxatie

Je hebt je droomhuis gevonden en de financiering moet geregeld worden. Vraagt de bank om een taxatie? Dan heb je een officieel taxatierapport nodig. Er kunnen ook andere redenen zijn waarom je een taxatie uit wilt laten voeren. Wat de reden ook is, een taxatierapport is niet iets wat zomaar iedereen mag opmaken.

De makelaars van Hopman ERA makelaars zijn gecertificeerd, staan ingeschreven bij VastgoedCert en kunnen een taxatie uitvoeren volgens de normen van het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut). Wij mogen voor elke geldverstrekker in Nederland (NWWI)-taxaties uitvoeren, zowel standaard als met NHG (Nationale Hypotheek Garantie).

Heb ik een NWWI Taxatierapport nodig?
De bank vraagt meestal om een NWWI rapport en dat kunnen wij voor je regelen!

Het Nederlands Woning Waarde Instituut, het NWWI, keurt rapporten van woningtaxaties van aangesloten taxateurs en ziet erop toe dat elke taxatie uniform en volgens duidelijke richtlijnen is opgesteld. Geldverstrekkers, intermediairs en consumenten krijgen zo heldere, objectieve en betrouwbare woningtaxaties die inzicht geven in de wijze waarop de getaxeerde waarde tot stand is gekomen.

Zoals je leest komt er veel bij kijken, bij Hopman ben je aan het juiste adres! Let op! Je bent zelf verantwoordelijk voor de aanvraag van taxatie bij het NWWI.

Dien hier je aanvraag in bij het NWWI. 

Als de taxatieopdracht door ons is geaccepteerd, dien je akkoord te geven op de opdrachtvoorwaarden die je per email ontvangt. 

illustratie
Dit is het gemiddelde van 278 beoordelingen
Lokale marktkennis
 
Service en begeleiding
 
Deskundigheid
 
Prijs/Kwaliteit
 

Vragen over een taxatie?

Neem contact met ons op!

Privacyverklaring