Startingerweg
Akersloot
Logo
illustratie

Startingerweg te Akersloot

Interesse in Fase 2?  Registreer u dan via de website www.startingerweg.nl

Daar waar vroeger bloembollen werden gekweekt, is een nieuwe woonomgeving aan de westelijke rand van Akersloot gecreëerd. De Startingerweg vormt een directe verbinding naar Castricum. In een dorpse setting en landelijke woonomgeving zijn met dit hoogwaardige plan 14 eigentijdse eengezinswoningen en 4 vrijstaande geschakelde villa’s aan het dorp toegevoegd.

Plan  “Startingerweg”  ligt nabij de uitvalswegen richting Alkmaar, Haarlem en Amsterdam en is toch geheel landelijk gelegen. 400 meter vanaf het centrum van Akersloot op nog geen 5 minuten fietsen richting het Alkmaardermeer. Heemskerk, Uitgeest, Castricum en Limmen liggen op steenworp afstand.

In Fase 1 zijn op 4 royale kavels  4 villa’s gerealiseerd die geschakeld zijn door middel van de garages. Parkeren op eigen terrein en rondom een vrije tuin. Iedere villa heeft haar eigen identiteit door de verschillende kleuren baksteen. Dit is geheel in de lijn met de lintbebouwing op de Startingerweg.

Aan de Brahmslaan en de Tijgerlelie zijn twee blokken van 7 woningen gebouwd. De ruime eengezinswoningen hebben een goede indeling en zijn van een hoogwaardige kwaliteit. Doordat de entree van de woning aan de voorzijde naar buiten is geplaatst ontstaat er een zeer ruime begane grond met voldoende ruimte voor een goed bemeten keuken en woonkamer.

Scholz Groep is eigenaar van de naastgelegen gronden aan de Startingerweg te Akersloot. Deze gronden zullen in de toekomst ook ontwikkeld en bebouwd worden.

illustratie
Dit is het gemiddelde van 278 beoordelingen
Lokale marktkennis
 
Service en begeleiding
 
Deskundigheid
 
Prijs/Kwaliteit
 

Vragen over het nieuwbouwplan Startingerweg?

Neem contact met ons op en wij informeren over de ontwikkelingen.

Privacyverklaring