Juliaan
Castricum
Logo
illustratie

Juliaan te Castricum

ALLES VERKOCHT !!

"JULIAAN" is een kleinschalig nieuwbouwplan op de voormalige locatie van muziekschool Toonbeeld, midden in een mooie groene en waterrijke omgeving. De locatie ligt op de hoek van de Juliana van Stolbergstraat en Willem de Zwijgerlaan. De ligging van dit unieke plan is heel centraal in het dorp; winkels, scholen en station liggen op loopafstand. 

Juliaan is een van de allerlaatste kansen om een spiksplinternieuwe woning te kopen midden in het dorp. De wijk is zeer geliefd, kindvriendelijk met veel voorzieningen op loopafstand. 

In het project worden 14 eigentijdse herenhuizen gebouwd, waarvan 12 twee-onder-één-kapwoningen, 1 semi- vrijstaande woning en 1 vrijstaande woning. De meeste woningen liggen vrij aan de Jan van Nassaustraat. De woningen hebben alle een groot woonoppervlak van maar liefst 145 tot 151 m². Wilt u 5 slaapkamers realiseren of aan de achterzijde uitbouwen, daarin kan worden voorzien. 
Uiteraard zijn er nog meer afwerkings- en uitbreidingsmogelijkheden, waarover we vanaf start verkoop graag meer vertellen.

Omgeving:
De Oranjebuurt is een geliefde, groene woonwijk in Castricum door haar ligging net ten noorden van het centrum. Met de Dorpsstraat en winkelcentrum Geesterduin om de hoek zijn dagelijkse voorzieningen altijd dichtbij. Ook het NS station is nabij, evenals cultureel en maatschappelijk centrum Geesterhage. Kinderdagverblijven, basisscholen en sportvoorzieningen vindt je hier tevens op loopafstand.
Kenmerken:
* 144m² tot 147m² woonoppervlakte
* 5 slaapkamers mogelijk
* standaard met dakkapel
* erfafscheiding met haag  aan voor- en achterzijde alsmede een tuindeur aan achterzijde
* inpandige berging van 8m²
* diverse indelings- en uitbouwmogelijkheden
* vloerverwarming in gehele woning
* zonnepanelen
* parkeren kan op het achter gelegen openbare parkeerterrein

Voor alle verdere informatie verwijzen wij u naar http//:www.juliaancastricum.nl 

illustratie
Dit is het gemiddelde van 278 beoordelingen
Lokale marktkennis
 
Service en begeleiding
 
Deskundigheid
 
Prijs/Kwaliteit
 

Vragen over het nieuwbouwplan Juliaan?

Neem contact met ons op en wij informeren over de ontwikkelingen.

Privacyverklaring