De Nieuwe Loet
Castricum
Logo
illustratie

De Nieuwe Loet te Castricum

Waar wonen voelt als een vakantie

Een locatie die oogt als een filmset, een passend decor voor een Engels kostuumdrama. Zonovergoten terrassen en gazonstroken tussen een monumentaal appartementengebouw en vrijstaande villa’s. Dit is bijna een plek waar je op de omringende grasvelden, elk moment in smetteloos wit geklede cricketspelers verwacht. Of dames in zwierige lange jurken die van hun cocktail nippen. Mensen die van het goede leven genieten.

Website De Nieuwe Loet


MONUMENTAAL WONEN IN HET PAVILJOEN

Het Paviljoen bestaat in totaal uit 12 herenhuizen en 5 appartementen in het historische Paviljoen Mannen II, plus 5 nieuw te bouwen vrijstaande villa’s. Het monumentale paviljoensgebouw wordt gerestaureerd en gemoderniseerd in samenwerking met architectenbureau Braaksma & Roos. Dit bureau won in 2014 de Monumentenprijs van de gemeente Den Haag voor hun Tuinzaal in het Haags Gemeentemuseum. Dat bewijst ondermeer hun vermogen om historische vormgeving te vertalen naar eisen van nu. U woont ‘nieuw’ in een woning vol verhalen, een woning die op oude foto’s al te zien is.

Het Paviljoen in z’n geheel is omgeven door gazons en bomen. Tussen de vrijstaande villa’s en het paviljoengebouw ontstaat een intieme straat waar grasstroken de terrassen van de herenhuizen en de tuinen van de villa’s verbinden. Dat is een heerlijke plek om buren te ontmoeten en met elkaar een glas te drinken. En voor kinderen is dit een heerlijk beschutte plek om te spelen en altijd wel een vriendje of vriendinnetje te ontmoeten.

Het parkeren gebeurt ondergronds. Voor alle woningen wordt een parkeergarage gerealiseerd, waar u als eigenaar twee auto's en de fietsen prima kwijt kunt in een eigen af te sluiten box. Deze parkeergarage is met een lift en trap bereikbaar. 

EEN GEVARIEERD AANBOD VAN HUIZEN EN APPARTEMENTEN

In het monumentale paviljoensgebouw worden de 12 herenhuizen en 5 appartementen gerealiseerd. Vrijwel alle woningen hebben een unieke indeling. Sommige herenhuizen hebben woonkamers van ruim 60 m², een aparte keuken en drie of vier grote slaapkamers. Een unicum van deze woningen is de hoogte van de ruimtes: soms wel 4,5 meter! De zonligging van de terrassen en aangrenzende tuinen is optimaal.

*  12 Herenhuizen vanaf circa 162 m² tot 286 m²

Koopsommen vanaf € 675.000,- v.o.n.

Vier appartementen hebben alle ruimtes op één verdieping, 1 appartement beschikt over twee woonlagen en heeft een inpandige trap. Alle appartementen beschikken over een buitenruimte in de vorm van een tuin, terras of loggia.

* 5 Appartementen vanaf circa 111 m² tot 187 m²

Koopsommen vanaf € 625.000,- v.o.n.

De vrijstaande villa’s hebben vier slaapkamers en nog extra ruimtes, plus een complete badkamer. De villa’s hebben rondom een tuin met bordessen. Deels grenst deze buitenruimte aan de ‘middenstraat’, deels biedt ze vrij uitzicht aan de andere zijde naar het park.

*  5 Vrijstaande villa’s vanaf circa 217 m²  tot 236 m²

Koopsommen vanaf € 989.000,- v.o.n.

Alle woningen beschikken over een grote parkeerbox voor 2 auto's  in de ondergrondse parkeergarage. Zo blijft het prachtige eigen park in stand en de historische sfeer onaangetast.

* Genoemde verkoopprijzen van de woningen zijn inclusief een parkeerbox/berging van 5,9 x 7,6 meter in de parkeergarage. De koopsom daarvan bedraagt € 60.000,- v.o.n. en is contractueel verbonden aan de woningen.

Piet Boon Studio heeft voor ieder woningtype een interieurontwerp gemaakt.

De verkoopinformatie: brochure en prijslijst kunt u downloaden van de website http://www.denieuweloet.nl.

 

illustratie
Dit is het gemiddelde van 278 beoordelingen
Lokale marktkennis
 
Service en begeleiding
 
Deskundigheid
 
Prijs/Kwaliteit
 

Vragen over het nieuwbouwplan De Nieuwe Loet?

Neem contact met ons op en wij informeren over de ontwikkelingen.

Privacyverklaring