Logo
illustratie

Arjan Sollewijn Gelpke

Na loondienst bij o.a. een belegger en een grote bedrijfsmakelaar ben ik in 2004 dit kantoor begonnen, sinds 2008 samen met mijn collega Ralph en intussen ook samen met agenten in een steeds groter werkgebied. In mijn vrije tijd ben ik graag bij mijn gezin en aan het sporten.

Over ERA Content Plus

ERA Content Plus werkt uitsluitend met makelaars en taxateurs die zich als zelfstandig ondernemer aan ons bedrijf verbinden.
Dit ondernemerschap brengt per definitie met zich mee dat je een stap verder gaat voor je klant. Daarbij staat de lokale verankering en een directe lijn met de klant voorop.
Door de combinatie van lokaal aanwezige marktkennis en een groot aaneengesloten werkgebied worden wij ook veel ingeschakeld voor taxaties. Onze taxaties worden door alle geldverstrekkers geaccepteerd.

Al onze makelaars werken vanuit hun eigen woonomgeving, ondersteund vanuit ons kantoor in Breda. De agenten van ERA Content Plus zijn onder meer actief in Steenbergen, Roosendaal, Etten-Leur, Breda, Bavel, Ridderkerk, Tilburg en Haaren. Uiteraard behoren alle omliggende plaatsen ook tot ons werkgebied. Hierdoor strekt ons werkgebied zich uit over geheel West- en Midden Brabant en de regio Dordrecht-Rotterdam.

Wij zijn bereikbaar op:
Maandag tot en met vrijdag: van 09.00 - 17.30 uur
Zaterdag : van 10.00 tot 14.00 uur
Uiteraard zijn onze makelaars buiten deze tijden ook bereikbaar via e-mail en telefoon.

ERA's Open Huizen Route

Speeddaten met uw toekomstige huis
Zaterdag 5 oktober 2019
illustratie
Dit is het gemiddelde van 238 beoordelingen
Lokale marktkennis
 
Service en begeleiding
 
Deskundigheid
 
Prijs/Kwaliteit
 

Een afspraak maken met Arjan Sollewijn Gelpke?

Vul dan hier uw contactgegevens in.

Privacyverklaring