Logo

ERA Waardebepaling: “Wat is de waarde van mijn huis?

Wat is de huidige waarde van uw huis? Dat is iets wat veel mensen zich afvragen, in goede en in minder goede tijden. Soms zal de waarde u meevallen, maar soms ook niet. ERA Van De Steege Amsterdam West kan gratis en vrijblijvend een waardebepaling voor uw huis verrichten.

Gratis en vrijblijvend

Vanzelfsprekend is een waardebepaling een momentopname. Er zijn veel factoren die meetellen bij het bepalen van de waarde van een huis. Reparaties en uitbouwen beïnvloeden de waarde van het huis vaak positief. Bovendien zal de marktwaarde van een huis worden beïnvloed door het aantal vergelijkbare huizen in hetzelfde marktgebied, ligging, omgeving, staat van onderhoud, wel of geen garantie op de woning, enzovoort. Ook heeft u te maken met factoren buiten uw invloedssfeer, zoals bestemmingsplannen, economische en politieke ontwikkelingen of fiscale beleidsmaatregelen. ERA Van De Steege Amsterdam neemt al deze factoren mee in zijn gratis waardebepaling van uw huis.

De voordelen van het verkopen van uw huis met ERA

Een waardebepaling door ERA Van De Steege Amsterdam kost u niets en verplicht u tot niets. Wel is het handig om de marktkennis en de ervaring van ERA Van De Steege te gebruiken om een globale indruk te krijgen van wat uw huis vandaag zou opbrengen. Besluit u – op dat moment of op een later tijdstip - uw huis in de verkoop te zetten? Dan heeft u inmiddels een goede indruk van de werkwijze van een professionele ERA-makelaar en de 10 voordelen van ERA.

ERA's Open Huizen Route

Speeddaten met uw toekomstige huis
Zaterdag 7 december 2019
Dit is het gemiddelde van 16 beoordelingen
Lokale marktkennis
 
Service en begeleiding
 
Deskundigheid
 
Prijs/Kwaliteit
 

Neem contact op voor een gratis waardebepaling

Vul onderstaand formulier in, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Privacyverklaring