Zijlstra ERA Makelaardij
Logo

Welkom bij Zijlstra ERA Makelaardij!

Zijlstra ERA Makelaardij is een pro-actief makelaarskantoor in het centrum van Nijkerk. Door de jarenlange bekendheid in de regio is Zijlstra ERA Makelaardij een zeer geschikte partner voor de verkoop, aankoop en taxatie van woonhuizen. Door aansluitingen bij zowel de NVM als ERA bent u zeker van een deskundig advies, een transparante dienstverlening, kennis van de markt en persoonlijke aandacht. Door onze ERA werkwijze verkoopt u uw woning zonder zorgen, met een grotere kans op een snelle verkoop en tegen een optimale verkoopprijs. Hiervoor hebben wij tal van unieke marketing-instrumenten tot onze beschikking. Zijlstra ERA Makelaardij bevindt zich in de top van de ERA kantoren in Nederland en is hierdoor benoemd als één van de Leaders Circle kantoren.

KENNISMAKEN?

Graag komen we bij u langs voor een kennismaking en een vrijblijvend advies en praten we graag verder over uw woonwensen. Natuurlijk kunt u ook langskomen op ons kantoor aan de Brede Beek 22 in Nijkerk. Wij hopen u binnenkort te begroeten!

MEER WETEN?

U kunt ons kantoor ook volgen via facebook.com/zijlstraeramakelaardij. Ook kunt u zich opgeven voor onze maandelijkse nieuwsbrief. Zo blijft u op de helemaal op de hoogte van de laatste woonnieuwtjes, tips woningaanbod en nog veel meer. Inschrijven voor deze nieuwsbrief kan via: lees-meer.nl/zijlstra-era-makelaardij/nieuwsbrief.

 

illustratie
Dit is het gemiddelde van 336 beoordelingen
Lokale marktkennis
 
Service en begeleiding
 
Deskundigheid
 
Prijs/Kwaliteit
 

Wie zijn wij?

Zijlstra ERA Makelaardij is een jong en dynamisch makelaarskantoor gelegen in Nijkerk. Wij gaan voor kwaliteit en zoeken voortdurend naar nieuwe wegen om uw pand onder de aandacht van mogelijke gegadigden te brengen. Resultaat en aandacht staan voorop in onze werkwijze.

Privacyverklaring