Alle woningen zijn inmiddels verkocht
Nieuwbouw Operettehof/nabij Enghlaan-Maximapark
Logo

Wonen met karakter en klasse aan de Enghlaan / Maximapark te Utrecht

Sporten, spelen, een rondje met de hond of even naar Anafora? Het is en blijft heerlijk om het Maximapark aan je voeten te hebben liggen en dit wordt een vertrouwd beeld voor de nieuwe bewoners van het Operettehof.

Slechts de karakteristieke autoluwe Enghlaan met aan beide zijden water scheidt het Operettehof van het Maximapark in Utrecht/Terwijde Bij wijze van spreken kun je vanuit je achtertuin het Maximapark inspringen. 

Het plan Operettehof

In het Operettehof komen zes vrijstaande en twee geschakelde villa’s. Alle villa’s worden met karakter gebouwd met materialen die in niets lijken op een seriematig gebouwd woonhof. Naast de heerlijke locatie aan de Enghlaan en het Maximapark wordt er ook echt individueel aandacht besteedt aan de villa. Hoeveel moeten we je meer vertellen om je te overtuigen dat dit een locatie is waar je wil wonen?

Een stukje geschiedenis

Aan de Enghlaan lag vroeger het kasteel en ridderhofstad Den Engh. De eerste vermelding dateert uit 1259. Den Engh lag tussen Utrecht en Vleuten in. Van het oude kasteel rest alleen nog maar een eilandje met de oude fundamenten. Op de plek van de voormalige ridderhofstad is tegenwoordig een mooie gerestaureerd restaurant DengH gevestigd.
Als je over de Enghlaan wandelt of fietst wordt je direct meegezogen in historie van de oude boerderijen die langs de laan staan, bijvoorbeeld van Groot Heemsmede, een boerderij uit ca. 1600. Maar ook de oude en nieuwe vrijstaande villa’s vertellen je ieder een eigen verhaal.

De ligging

Vanaf de Enghlaan fiets of wandel je zo op veel plekken direct het Maximapark in en wie kent het grootste stadspark van Nederland niet? Het Maximapark vormt het groene centrale hart van de wijken en heeft zich inmiddels bewezen als een prachtig groen recreatie- en natuurgebied. Onderdeel van het Maximapark is Het Lint. Het Lint is als het ware de ketting om de nek van het park, dit pad gaat helemaal rond het park en heeft een totale lengte van ongeveer acht kilometer.

De ingang van het Operettehof ligt in de wijk Terwijde. Terwijde kenmerkt zich door de prima voorzieningen. Binnen 2 minuten ben je op het NS-station Terwijde en binnen enkele autominuten ben je op de A12 of de A2. Winkelen is geen probleem, want op korte afstand liggen de winkelcentra Terwijde en Vleuterweide. Centraal en toch helemaal weg in Utrecht.

Laatste nieuws | september 2017

Alle woningen zijn inmiddels verkocht.

illustratie
Dit is het gemiddelde van 254 beoordelingen
Lokale marktkennis
 
Service en begeleiding
 
Deskundigheid
 
Prijs/Kwaliteit
 

Op de hoogte blijven?

Vul onderstaand contactformulier in en wij houden je op de hoogte van dit mooie plan!