Jubileumjaar voor ERA Ritter Makelaardij
Al 15 jaar sterk in Stichtse Vecht
Logo

Dit jaar is ERA Ritter Makelaardij al weer 15 jaar actief in Stichtse Vecht.  Het bedrijf heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een bekende en gewaardeerde speler in de woningmarkt van Stichtse Vecht. Het kantoor in Maarssen-Dorp aan de Nassaustraat kent u dan ook vast wel. Maar wist u dat wij overal in Stichtse Vecht actief zijn? Van Maarssen tot Loenen en van Breukelen tot Kockengen. En dat voor zowel bestaande bouw als nieuwbouw en in veel verschillende prijsklassen.

Mooi vak in een prachtig werkgebied

Dat de tijd voorbij is gevlogen de afgelopen 15 jaren is niet zo gek.  Erwin Ritter vertelt: “Wij werken met veel plezier in een prachtig werkgebied midden in het land. In een woningmarkt die altijd in beweging is en vervelen is er dus niet snel bij. Maar bovenal is de koop of verkoop van een huis voor bijna iedereen een spannende en vaak ook emotionele stap. En precies dat maakt ons vak zo mooi. Elke dag zetten wij ons met hart en ziel in om onze klanten hierbij met onze kennis en kunde van dienst te zijn!“.

foto

Jubileumactie

Een mooi jubileum als dit laten wij natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan. Dat vraagt om een feestelijke jubileumactie.  Voor het laten maken van professionele foto’s én het professioneel inmeten van uw woning, volgens de vereiste NEN-normen, betaalt u namelijk niets. En dat betekent een mooie korting op de opstartkosten!

Bel vandaag nog voor een afspraak

Kom dus langs of bel vandaag nog met 0346-58 50 30 om een vrijblijvende waardebepaling in te plannen. U bent van harte welkom!

Team ERA Ritter Makelaardij

 

PS Wist u dat onze klanten ons gemiddeld met een 8,9 beoordelen?

Dit is het gemiddelde van 261 beoordelingen
Lokale marktkennis
 
Service en begeleiding
 
Deskundigheid
 
Prijs/Kwaliteit