Even binnenkijken
Zonder afspraak of makelaar
Logo

ERA’s Landelijke Open Huizen Route is een begrip bij huizenzoekers. Het principe is eenvoudig en laagdrempelig: vier zaterdagen per jaar tussen 11.00 en 15.00 uur zonder afspraak en zonder makelaar een kijkje nemen bij verschillende woningen. Huizen die meedoen aan ERA’s Landelijke Open Huizen Route zijn te herkennen aan een raamposter of een opzetbordje op het tuinbord. 

Jaarlijks openen ruim 8.000 huizen hun deuren. Samen trekken zij zo’n 20.000 bezoekers, onder wie 6.800 kijkers van buiten de regio. Voor potentiële kopers is ERA’s Landelijke Open Huizen Route een ideale manier om in korte tijd meerdere woningen te proeven en te vergelijken. Bij serieuze belangstelling volgt uiteraard een bezichtiging onder begeleiding van ons kantoor.

Aankomende Open Huizen Routes

- Zaterdag 6 oktober 2018

Verkoopklanten van Aarendonk ERA Makelaardij nemen kosteloos deel aan ERA’s Landelijke Open Huizen Route.

 

Blijf op de hoogte via Facebook: https://www.facebook.com/ERAOpenHuizenRoute

Hier wordt u op de hoogte gehouden over alle ontwikkelingen rondom de Open Huizen Route en kunt u tips en ideeën op doen voor een volgende deelname of bezoek!

illustratie
Dit is het gemiddelde van 304 beoordelingen
Lokale marktkennis
 
Service en begeleiding
 
Deskundigheid
 
Prijs/Kwaliteit
 

Ook meedoen?

Wilt u ook meedoen aan de volgende ERA Open Huizen Route, laat het ons weten dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Privacyverklaring