Op zoek naar uw droomhuis?
Objectieve aankoophulp tot bij de notaris
Logo

Begeleiding in uw belang

Bent u op zoek naar een nieuwe woning? Onze aankoopbegeleiding kan u tijd, geld en narigheid besparen. Wij helpen uw woonwensen en financiële mogelijkheden helder te krijgen en gaan voortvarend op zoek naar uw droomhuis. Via de uitwisselingssystemen van NVM en ERA weten wij eerder dan funda.nl welke huizen en appartementen in de verkoop komen. In IJsselstein maar ook ver daarbuiten. Uiteraard trekken we direct aan de bel bij interessante nieuwkomers. 

Bezichtigingen doen we samen. Onze makelaars gaan mee naar alle woningen die aansluiten bij uw wensen en bestedingsruimte. We beoordelen de (bouwkundige) staat van onderhoud, inhoud & oppervlakte, constructie & kwaliteit van de gebruikte bouwmaterialen, isolatie & energiezuinigheid en wijzen u op mogelijke minpunten. Soms adviseren we een bouwkundige inspectie of doen we zelf aanvullend onderzoek. Bijvoorbeeld door een bestemmingsplan of bouwbesluit op te vragen of bepaalde milieuaspecten te controleren. 

De meeste mensen bekijken hun droomhuis met een roze bril. Een scherp en objectief makelaarsoog kan verschil maken tussen impulsief en verstandig kopen. Wij behoeden u voor valkuilen, onderhandelen scherp over prijs, leveringsvoorwaarden & opleverdatum en nemen u de contractuele afwikkeling uit handen. We controleren de koopovereenkomst, helpen u bij de bevestiging daarvan, begeleiden u bij de eindinspectie en vergezellen u naar de notaris voor de akte van levering. Pas als u de sleutel van uw nieuwe huis ontvangt, is onze aankoopbegeleiding met succes afgerond.   

Aarendonk ERA Makelaardij begeleidt woningaankopen overal in Nederland.

Graag komen wij bij u langs voor voor een kennismaking en een vrijblijvend adviesgesprek over uw woonwensen.illustratie
Dit is het gemiddelde van 303 beoordelingen
Lokale marktkennis
 
Service en begeleiding
 
Deskundigheid
 
Prijs/Kwaliteit
 

Meer informatie?

Tijdens onze WoonScan nemen wij vrijblijvend het gehele aankooptraject met u door!

Privacyverklaring