Waardebepaling
Gratis en vrijblijvend

Wat is de waarde van mijn huis?

Woont u in de regio ’t Gooi en denkt u aan het verkopen van uw huis? Vraag dan nu een gratis waardebepaling van Van der Roest – Van Straaten ERA Makelaardij o.g. aan.

Wat is de huidige waarde van uw huis? Dat is iets wat veel mensen zich afvragen, in goede en in minder goede tijden. Soms zal de waarde u meevallen, maar soms ook niet. ERA makelaar Wouter van Straaten komt vrijblijvend een waardebepaling van uw huis verrichten.Wat is de huidige waarde van uw huis? Dat is iets wat veel mensen zich afvragen, in goede en in minder goede tijden. Soms zal de waarde u meevallen, maar soms ook niet. ERA makelaar Wouter van Straaten komt vrijblijvend een waardebepaling van uw huis verrichten.

Vanzelfsprekend is een waardebepaling een momentopname. Er zijn veel factoren die meetellen bij het bepalen van de waarde van een huis. Renoveren en uitbouwen beïnvloeden de waarde van het huis vaak positief. Bovendien zal de marktwaarde van een huis worden beïnvloed door het aantal vergelijkbare huizen in hetzelfde marktgebied, ligging, omgeving, staat van onderhoud enzovoort. Ook heeft u te maken met factoren buiten uw invloedssfeer, zoals bestemmingsplannen, economische en politieke ontwikkelingen of fiscale beleidsmaatregelen. Van der Roest – Van Straaten ERA Makelaardij o.g. neemt al deze factoren mee in zijn gratis waardebepaling van uw huis.

Een waardebepaling door Van der Roest – Van Straaten ERA makelaardij o.g. kost u niets en verplicht u tot niets. Wel is het handig om de marktkennis en de ervaring van ERA makelaar Wouter van Straaten te gebruiken om een indruk te krijgen van wat uw huis vandaag zou opbrengen.

illustratie
Dit is het gemiddelde van 52 beoordelingen
Lokale marktkennis
 
Service en begeleiding
 
Deskundigheid
 
Prijs/Kwaliteit
 

Vraag een gratis en vrijblijvende waardebepaling aan

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak te maken.

Privacyverklaring