Wat is uw huis waard?
Vraag een waardebepaling aan.
Logo

Wat is uw huis waard?

Wat is de huidige waarde van mijn huis? Dat is iets wat veel mensen zich afvragen, in goede en in minder goede tijden. Soms zal de waarde u meevallen, maar soms ook niet. Admiraal ERA Makelaardij kan een gratis en vrijblijvend een waardebepaling voor uw huis verrichten.

Vanzelfsprekend is een waardebepaling een momentopnamen. Er zijn veel factoren die meetellen bij het bepalen van de waarde van een huis. Reparaties en uitbouwen/verbouwingen beïnvloeden de waarde van het huis vaak positief. Bovendien zal de marktwaarde van een huis worden beïnvloed door het aantal vergelijkbare huizen in hetzelfde marktgebied, ligging, omgeving, staat van onderhoud, wel of geen garantie op de woning, enzovoort. Ook heeft u te maken met factoren buiten uw invloedssfeer, zoals bestemmingsplannen, economische en politieke ontwikkelingen of fiscale beleidsmaatregelen. Wij nemen al deze factoren mee.

Een waardebepaling door ons kantoor kost u niets en verplicht u tot niets. Wel is het handig om onze marktkennis en ervaring te gebruiken om een globale indruk te krijgen van wat uw huis vandaag zou opbrengen. Besluit u op dat moment of op een later tijdstip uw huis in de verkoop te zetten? Dan heeft u inmiddels een goede indruk van de werkwijze van een professionele makelaar en hopen wij dat u voor ons kantoor zult kiezen!

Dit is het gemiddelde van 124 beoordelingen
Lokale marktkennis
 
Service en begeleiding
 
Deskundigheid
 
Prijs/Kwaliteit
 

Gratis waardebepaling nodig?

Benieuwd naar de huidige waarde van uw woning of evt. verkoopplannen? Vult u onderstaand contactformulier in en wij nemen contact met u op.