ERA vb&t Makelaars Peter van den Groenendaal
uw makelaar voor regio ’s-Hertogenbosch & Heeze
Logo

Over mij

Na mijn HBO opleiding makelaardij en het behalen van de titel master in Real Estate in Engeland heb ik jaren ervaring opgedaan bij diverse vastgoed gerelateerde bedrijven. Sinds 2013 heb ik de overstap gemaakt naar de makelaardij. De combinatie van het ondernemerschap met een krachtige en doortastende marketing was voor mij de reden om samen met ERA vb&t makelaars aan de slag te gaan. Daarbij richt ik mij op de regio ’s-Hertogenbosch (waar ik woon) en de regio Heeze (waar ik geboren en getogen ben)

 

Wij staan klaar voor U

Uw woonwens staat centraal en daar begint alles mee. Groter wonen, kleiner wonen, ergens anders gaan wonen. Wat ook de reden is, gevolg is het verkopen en / of kopen van een huis. Wat ik doe is uw wens vertalen in concrete en succesvolle actie. Het verkopen van uw huis en het helpen bij het kopen van een nieuwe huis. Maar ook het mee denken over tijdelijke huisvesting of een huurwoning.

Uw huis verkopen?

Wanneer u een makelaar zoekt die intensief en persoonlijk contact met u heeft, de lokale woningmarkt goed kent en een doordacht verkoopplan heeft dan pas ik perfect bij u. Heeft u verkoopplannen? Dan maak ik graag kennis met u en geef u inzicht in de verkoopmogelijkheden van uw huis door een gratis waarde bepaling en met een ERA vergelijkende marktanalyse.

Klik hier voor aanvraag gratis waardebepaling

 

Een huis kopen?

Bij het kopen van een huis komt veel kijken. Bijvoorbeeld wat is de waarde, hoe kunt u zo aantrekkelijk mogelijk kopen, hoe worden uw belangen goed vastgelegd in een koopcontract. Met mijn kennis en ervaring help ik u graag!

Heeft u plannen om een huis te kopen? In een persoonlijk gesprek vertel ik u hoe we u verder kunnen helpen.

Over ERA vb&t Makelaars

ERA vb&t makelaars werkt uitsluitend met makelaars die zich als zelfstandig ondernemer aan onze makelaardij verbinden. Dit ondernemerschap brengt per definitie met zich mee dat je een stap verder gaat voor je klant. Daarbij staat de lokale verankering en een directe lijn met de klant voorop.

De ERA vb&t makelaar wordt continue getraind in verkoop- en marketing technieken. Daarnaast zijn ze als geen ander op de hoogte van de lokale marktontwikkelingen. Mensen die hun huis willen verkopen en een gratis ERA vergelijkende marktanalyse aanvragen zien direct wat bedoeld wordt met marktkennis.

Wij hebben 5 kantoren in de Brabantse markt (Eindhoven, Helmond, ’s-Hertogenbosch, Breda en Tilburg) en kunnen u daardoor op veel plekken van dienst zijn. Het huidige ERA vb&t makelaars is voortgekomen uit ERA makelaardij Ed Willems Eindhoven, ERA makelaardij PLUS, RSP woning makelaars, BSR makelaars en vb&t makelaars.

ERA Award winnaar

foto

Voor 2e jaar op rij Award winnaar:
Op 21 januari 2016 ontving Peter van den Groenendaal voor de tweede keer op rij de ERA vb&t Award makelaar met het hoogste transactie volume. Met een totale verkoopsom van ruim 19 miljoen aan verkocht onroerend goed was hij wederom erg succesvol.

illustratie
Dit is het gemiddelde van 8 beoordelingen
Lokale marktkennis
 
Service en begeleiding
 
Deskundigheid
 
Prijs/Kwaliteit
 

Neem contact op