Accountmanager
ERA Nederland NV

Vacature Accountmanager Makelaardij

ERA verandert al sinds 1994 de makelaardij in Nederland. Als fulltime Accountmanager met een dienstverlenende instelling draag jij hieraan bij. In deze rol bouw jij zelfverzekerd aan de groei van het ERA-woningmakelaarsnetwerk in Nederland. Zie jij jezelf als sympathieke relatiebouwer die het netwerk van kwaliteitsmakelaars verder laat groeien? Dan kijken wij reikhalzend uit naar jouw sollicitatie op deze vacature Accountmanager Makelaardij bij ERA Nederland NV.

De vacature Accountmanager Makelaardij bij ERA Nederland NV in De Bilt daagt je uit om:

makelaarskantoren in heel Nederland te bezoeken en te beoordelen of ze in het ERA-netwerk passen. Jij werft de beste makelaarskantoren om zo het makelaarsmerk ERA te versterken en nóg succesvoller te maken. Voor een makelaar is het een hele stap om toe te treden tot een netwerk. Jij begrijpt dat en helpt hem over de streep zonder te duwen. Samen sterker, daar gelooft ERA in. De voordelen van samenwerken zijn te groot om te negeren. Dit geldt voor makelaars en zeker ook voor de mensen die bij ERA werken. Een stapje harder lopen voor de ander, geeft altijd een beter resultaat voor jezelf. Dit bereik jij door jouw dienstverlenende en commerciële attitude in te zetten bij het:

  • Adviseren van prospects en inventariseren van hun wensen. Jij bent een gewaardeerde en serieuze gesprekspartner voor makelaars uit het hele land.
  • Beoordelen of een makelaarskantoor voldoet aan de criteria van ERA.
  • Sluiten van deals, waarbij je niet alleen rekening houdt met de behoeften van de makelaar, maar ook de belangen van ERA in het oog houdt.

ERA Nederland NV: jouw nieuwe werkgever?
ERA is een internationaal netwerk van geselecteerde woningmakelaars, die klantgericht en innovatief te werk gaan. In zo’n 130 plaatsen in Nederland zijn ERA-makelaars actief, daarmee is ERA veruit het meest succesvolle makelaarsmerk. Dat geldt niet alleen voor Nederland, maar in heel Europa, en zelfs wereldwijd, is er geen grotere of succesvollere makelaarsfranchise dan ERA. ERA-makelaars zijn actief in meer dan 30 landen wereldwijd.

Werken bij ERA betekent werken in klein en gedreven team, bestaande uit 2 directieleden, een boekhouder, een marketing strateeg, een business consultant, een sales consultant en een parttime salesmedewerker binnendienst. De sfeer is buitengewoon informeel, maar wel zakelijk. Het team bestaat uit allemaal mensen die al heel lang bij ERA werken; heb je het ERA-DNA, dan groei je graag met ERA mee.

Deze vacature Accountmanager Makelaardij bij ERA Nederland NV in De Bilt biedt (o.a.):

  • Een marktconform startsalaris.
  • Een performance bonus.
  • Auto, iPhone en laptop van de zaak.
  • Incentive trips als de performance targets worden gehaald.

ERA Nederland NV in De Bilt: jouw nieuwe werkplek?
Op het moment dat je niet onderweg of bij een klant bent, ben je op het kantoor van ERA in De Bilt te vinden. Het kantoor van ERA in De Bilt is ideaal gelegen nabij de A27 en A28. Perfect bereikbaar vanuit bijvoorbeeld Utrecht, Zeist, Nieuwegein, Amersfoort of Hilversum, waar je voor de deur kunt parkeren.

De ideale Accountmanager Makelaardij bij ERA Nederland NV in De Bilt brengt mee:

  • Hbo-werk- en -denkniveau.
  • Zo’n 3 à 5 jaar saleservaring, bijvoorbeeld als Vertegenwoordiger, Accountmanager, Sales Consultant of Sales Representative.
  • Een ondernemersmentaliteit, die niet om 5 uur ophoudt. Jij houdt van aanpakken en bent een echte doorzetter, opgeven komt niet in jouw woordenboek voor. Je begrijpt dat het tot stand brengen van een relatie en het aangaan van een samenwerking soms even kan duren.

Ben jij dit of ken jij iemand die dit is? Stuur dan een brief en cv met foto naar era@era.nl ter attentie van mevr. drs. A.J. Lopulalan. Of reageer via het contactformulier.

ERA Brand Story

illustratie

Heb je een vraag over deze vacature?

Stel je vraag dan hier. Solliciteren? Stuur dan een brief en cv met foto naar era@era.nl ter attentie van mevr. drs. A.J. Lopulalan

Privacyverklaring