Kom speeddaten met uw nieuwe huis!

Kom speeddaten met uw nieuwe huis!

ERA’s landelijke Open Huizen Route is al sinds 2000 een begrip voor huizenzoekers. Het is simpel en makkelijk: u kunt tussen elf en drie uur op een zaterdag zonder afspraak vooraf binnenkijken. De huizen die meedoen aan ERA’s landelijke Open Huizen Route zijn te herkennen aan een raamposter of een opzetbordje op het tuinbord.

De voordelen voor u als verkoper zijn duidelijk:
- lage drempel voor mensen om even snel binnen te kijken en sfeer te proeven.
- zelf zien doet meer: uw huis komt meer tot leven dan in welke omschrijving of foto dan ook.
- hoe meer mensen zien dat andere mensen ook naar uw huis gaan kijken, des te schaarser het lijkt.

Bent u op zoek naar een huis, dan is ERA’s landelijke Open Huizen Route ook voor u een uitkomst:
- snel even speeddaten bij meerdere huizen geeft een betere indruk: daarna beslist u wel waar u uitgebreid gaat bezichtigen, eventueel met een aankopend ERA-makelaar.
- vrijheid blijheid: geen afspraak vooraf maken.
- makkelijk: download uw wensenlijstje op uw TomTom en u rijdt er zo naartoe.
- efficiënt: u kunt er met een paar minuten doorheen zijn. Als de eerste indruk niet goed is, draait u meteen weer om. Bij een “echte” bezichtiging gaat u uit beleefdheid toch dat hele huis door.

ERA-makelaars organiseren een aantal keren per jaar de landelijke Open Huizen Route. Deze wordt minutieus voorbereid, uitgevoerd en opgevolgd. Daarom worden er jaarlijks zo’n 1000 huizen verkocht direct voor, tijdens of na deze actiedagen.

Meer weten over de mogelijkheid om mee te doen? Klik dan hier en maak een afspraak voor een gratis waardebepaling van uw huis. U kunt dan direct van de ERA-makelaar vernemen wanneer de eerstvolgende Open Huizen Route wordt georganiseerd.