Wernhout, Kalmthoutsebaan 27

Vraagprijs: € 695.000 Kosten koper

Omschrijving

DUBBELE WOONBOERDERIJ MET FRAAI AANGELEGDE TUIN MET VIJVER EN DIVERSE BIJGEBOUWEN.

DUBBELE WOONBOERDERIJ MET FRAAI AANGELEGDE TUIN MET VIJVER EN DIVERSE BIJGEBOUWEN GELEGEN OP EEN LANDELIJKE LOCATIE NABIJ DE BELGISCHE GRENS. ZEER GESCHIKT VOOR DUBBELE BEWONING.
 
INDELING:
Woongedeelte 1:
Hal/ entree die toegang geeft tot de bijkeuken, tussenportaal en toiletruimte overgaand in de badkamer. Doorgang via tussenportaal naar moderne leefkeuken. Dichte eetkeuken met modern keukenblok, voorzien van vaatwasser, oven, keramische kookplaat, koelkast, afzuigkap en spoelbak. De keuken is verder voorzien van meterkast, dubbele tuindeuren naar achtertuin en doorgang naar de slaapkamer. Ruime woonkamer met haardpartij, dubbele houten tuindeuren, vaste kast en toegang naar slaapkamer en trapportaal. Trapportaal met vaste trapopgang naar eerste verdieping. Op de verdieping geeft de overloop enerzijds toegang tot 1 grote zolderruimte en anderzijds tot twee slaapkamers en badkamer.
 
Woongedeelte 2:
Hal/ entree met meterkast en toegang tot keuken en woonkamer, die verdeeld is in een voor- en achterkamer. Keuken met keukenblok, voorzien van diverse boven- en onderkasten, kunststof aanrechtblad, wasmachine aansluiting, oven, keramische kookplaat en spoelbak. Vanuit de keuken middels vaste trap toegang naar de eerste verdieping en doorgang naar de badkamer. Op de verdieping geeft de overloop toegang tot 3 slaapkamers en middels luik naar vliering.
 
De woning is zeer geschikt voor dubbele bewoning. Beide gedeelten hebben een eigen entree en eigen voorzieningen.

Specificaties

Woningtype: Woonboerderij
Woonoppervlakte: 408 m2
Bouwjaar: 0
Inhoud: 1755 m3
Aantal kamers: 10
Aantal slaapkamers: 6
Vliering: Nee
Perceeloppervlakte: 5795 m2
Tuin: Geen opgave
Garage/schuur: Geen
< Terug